Testimonials

Tijdens mijn coaching door Ellen heb ik mijn valkuilen leren (her)kennen, wat me helpt  in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.  Ellen heeft heel veel ervaring en meerdere benaderingen tot haar beschikking om dit voor elkaar te krijgen. Wat ik vooral heb gewaardeerd is de ongedwongen sfeer en de tips en tricks die worden aangereikt.
Productmanager groot commercieel bedrijf, vrouw 42 jaar

Samenwerken met Ellen heeft ons inzicht gegeven in hoe anders het is wanneer een kind niet echt van jou is. Wat betekent dat eigenlijk? Wat doe je wanneer het lastig wordt?
We werden ons werkelijk bewust van het gegeven hoe het samengaan van twee gezinnen voor iedereen leuk en ook heel lastig was. En hoe zorg je ervoor dat je als partners in contact blijft met elkaar en vooral ook met de kinderen?

De begeleiding van Ellen heeft ons inzicht gegeven in de betekenis van een samengesteld gezin en hoe je daar door onderzoek, eerlijkheid, vertrouwen, praten en afspraken maken
Met elkaar een nieuw en blij gezin kunt maken.

Eigenaar Kinderdagverblijf, vrouw 41 jaar

Ik ben de gesprekken met Ellen aangegaan omdat ik worstelde met mijn nieuwe rol.
De gesprekken maar zeker ook de oefeningen met Ellen hebben mij geholpen om de onderliggende emoties achter mijn handelen toe te laten, te ontleden en de oorsprong ervan te herkennen. Het gevolg was dat ik meer rust en balans vond in mijn functioneren.
Manager bij groot farmaceutisch concern, vrouw 34 jaar

I had the pleasure to work with Ellen over several months. What I valued particularly
In the sessions was the different and fresh approach that Ellen had. I had my way of doing things
-that clearly did not always work- and Ellen made me look from alternative perspectives.
Often by a mix of talking and through some interactive activities that had a huge impact on me.
Many of the things we talked about I have incorporated into my daily life now.- or I have tools at my disposal that I did not have before. The coaching sessions definitely had a lasting impact on me.
Marketing Manager farmaceutisch concern, Vrouw 29 jaar

In de periode dat ik coaching heb gehad van Ellen heeft ze mij handvatten meegegeven
Die mij enorm hebben geholpen en nog steeds helpen in belangrijke fases in mijn leven.
Eigenaar technisch projectenbureau, man 45 jaar

Zowel privé als zakelijk, liep ik vast. Vast in overtuigingen, belemmeringen en angsten. Onder begeleiding van Ellen ben ik op een soort reis geweest. Ellen heeft gelukkig niet een vastomlijnd programma, maar keek heel goed welke benadering en werkwijze bij past. Ze daagde me uit om anders naar mijn situatie te kijken, gaf me inzicht en ook praktische handvatten die me in de dagelijkse praktijk hielpen. De combinatie van praktisch met theorie, en ook van een luisterend oor met soms een trap onder mijn kont was voor mij heel waardevol. Bij Ellen zelf voelde ik me direct veilig en op mijn gemak. Ze heeft een mooie positieve kijk op de wereld,  en verstaat de kunst om een veilige ruimte te creëren waar alle emoties mogen zijn. Door haar ondersteuning heb ik weer de kracht in mezelf gevonden. Ik ben haar nog steeds enorm dankbaar!
Directie Non-Profitorganisatie, vrouw 40 jaar

Directie Non-Profitorganisatie, vrouw 40 jaar